SEO / zoekmachine optimalisatie bureau

Laat je bedrijf groeien door organisch verkeer uit zoekmachines!
Neem contact opOf bel naar 0640681703

Jouw website bovenaan in Google

Wil jij bovenaan in Google staan voor koopgerichte zoekwoorden? Zodat je bezoekers direct converteren naar klanten. Of heef jullie product een lange customer journey en wil jij meer touchpoints met potentiële klanten? TweakTheWeb zorgt met zoekmachine optimalisatie ervoor dat jouw bedrijf bovenaan staat in de zoekmachines. Zodat je website voor een vast bedrag per maand leads en klanten genereert.

website laten maken die hoog in google scoort
Wat is Zoekmachineoptimalisatie

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachineoptimalisatie (afgekort SEO) is een verzamelnaam voor alle technieken om een website hoger te laten scoren in de organische zoekresultaten, voor relevante zoektermen en variaties van deze zoekwoorden.

In tegenstelling tot zoekmachineadverteren betaal je niet voor elke klik in de zoekmachine. Maar je betaald een vast maandelijks bedrag voor de SEO-werkzaamheden. Hierdoor zijn de kosten en resultaten veel constanter en makkelijker te voorspellen.

Onze SEO strategie

Alles in SEO draait om balans en variatie van onderstaande disciplines.

SEO teksten

Content is king in Google, daarom investeren wij een groot deel van het budget in SEO tekst. Zowel op je eigen site als in de linkbuilding. Goede content rankt voor verschillende zoektermen en verhoogd de autoriteit van je site.

Linkbuilding

Voordat Google je bovenaan op pagina 1 weergeeft moet je site een bepaalde autoriteit en vertrouwen hebben. Met linkbuilding verhogen we deze waardes. Door je website te promoten via ons bestand van meer dan 1000 verschillende sites.

Technische SEO

Goede technische SEO betekent dat bezoekers en zoekmachines snel en makkelijk door je site kunnen navigeren om de info te zoeken die ze nodig hebben. Zonder goede techniek is alle andere seo ineffectief. 
Dan Knijf review webdesign en seo

Dan Knijf

"Lorenzo is ons al bijna een jaar behulpzaam met onze Wordpress websites en maatwerkoplossingen op dit gebied. Ook heeft hij een ruime kennis van seo wat samen met deze Wordpress kennis een erg praktische combinatie is.

Naast uitvoering geeft hij advies en denkt mee. Prettig in de samenwerking, komt afspraken na en voert werkzaamheden nauwkeurig uit. Ik zie dan ook uit naar een verdere samenwerking."
Wordpress specialist aanbeveling

Joris Dijkema

"Lorenzo is een jongen met veel (technische) kennis en passie die mij goed heeft geholpen met verschillende zaken rondom de website/marketing. Bij overgang van Joomla naar een andere website kreeg ik van de ontwikkelaar te horen dat 700 reacties op mijn blog niet konden worden 'meegenomen' naar de nieuwe website. Lorenzo regelde het wel. Nogmaals bedankt!"
Jeroen van der Mark - Review SEO klant

Jeroen van der Mark

"Goede kennis en persoonlijke hulp! Professionele dienstverlening qua SEO"

Contact opnemen

    file-oexternal-linkcode