Website laten maken?

Websites gebouwd voor succes met de ondersteuning die je verdiend!
Of bel naar 0640681703
professioneel webdesign voor bedrijfsunits.nl

Professioneel webdesign

Wij zorgen dat uw website klanten overtuigd van jullie professionaliteit en expertise. Ook passen we CRO-technieken toe. Zodat converteren van scrollende bezoeker naar betalende klant.
Bekijk portfolio

Zelf wijzigingen maken

Wij werken met de CMS standaard die elke web professional kent. Namelijk Wordpress met al honderden youtube videos, blog posts en experts waar je terecht kunt voor onderhoud. Hierdoor zit je niet aan ons vast. Ook kunt u hierdoor gemakkelijk zelf wijzigingen maken.
website kun je zelf aanpassen en onderhouden
responsive website laten maken

Mobiel, tablet, desktop

Meer dan 50% van al het internet verkeer is op een mobiel apparaat. Daarom zorgen wij dat uw website optimaal werkt voor zowel mobiel, tablet en desktop. Zodat elke bezoeker een goede ervaring heeft op uw bedrijfs-website.

Klaar voor scoren in Google

Een website heeft bezoekers nodig om klanten te genereren. Google geeft de meeste gerichte bezoekers die je maar kunt hebben. Daarom bouwen we de site zo, dat we direct door kunnen gaan met SEO en kunnen zorgen dat uw website bezoekers en daarmee klanten genereert.
Meer over onze SEO diensten
website laten maken die hoog in google scoort

Spreek met onze webdesigner

Contact opnemen
Dan Knijf review webdesign en seo

Dan Knijf

"Lorenzo is ons al bijna een jaar behulpzaam met onze Wordpress websites en maatwerkoplossingen op dit gebied. Ook heeft hij een ruime kennis van seo wat samen met deze Wordpress kennis een erg praktische combinatie is.

Naast uitvoering geeft hij advies en denkt mee. Prettig in de samenwerking, komt afspraken na en voert werkzaamheden nauwkeurig uit. Ik zie dan ook uit naar een verdere samenwerking."
Wordpress specialist aanbeveling

Joris Dijkema

"Lorenzo is een jongen met veel (technische) kennis en passie die mij goed heeft geholpen met verschillende zaken rondom de website/marketing. Bij overgang van Joomla naar een andere website kreeg ik van de ontwikkelaar te horen dat 700 reacties op mijn blog niet konden worden 'meegenomen' naar de nieuwe website. Lorenzo regelde het wel. Nogmaals bedankt!"
Wouter Bijeman website laten maken ervaring

Wouter Bijeman

"Snel, goede service, altijd bereikbaar en een mooi resultaat"

Contact opnemen:

  Hoe lang duurt het om een wordpress website te laten maken?

  Goedkope website laten bouwen

  Een Wordpress website bouwen duurt door ons efficiënte proces slechts 2 tot 3 weken. Zo kun je dus snel beginnen met online klanten werven! Hiermee bespaar je veel tijd, want ondernemers zelf hun eerste website maken zijn hier meer dan een maand mee bezig. Websites met een ontwerp op maat en uitgebreide functionaliteiten nemen meer tijd in beslag. Daarom raden we altijd aan om te beginnen met een simpele website om deze later te "upgraden" naar een custom webdesign.

  Kan ik de website zelf onderhouden?

  website laten maken zelf onderhouden

  Ja, doordat wij met het Wordpress CMS werken kun je gemakkelijk zelf teksten bijwerken, pagina's toevoegen en software updaten. 

  Website laten maken waar op letten?

  Zorg dat je altijd je website zelf kan aanpassen

  Je kent vast wel de horror verhalen. Je hebt een website laten bouwen, webdesigner is druk of nog erger stopt ermee. Daar zit je dan met een website die niemand kan aanpassen. Dus moet je opnieuw honderden euro's neertellen voor een website.

  Dit is exact de reden dat wij gebruik maken van het Wordpress CMS in combinatie met Elementor. Er staan meer dan 18 Miljoen youtube video's online. Ook kan bijna elke Media Freelancer of Stagair met Wordpress overweg. Hoe graag wij van TweakTheWeb je helpen zit je dus niet aan ons vast voor zowel kleine en grote wijzigingen.

  Zorg dat je weet wie de eigenaar is van de website en domeinnaam

  De website vormt een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Daarom is het essentieel om te weten of de website en domein ook echt van jouw zijn. Als je je domeinnaam namelijk kwijtraakt is er een grote kans dat je deze nooit meer terug kan krijgen. Wij registreren de domeinnaam voor je of je kunt dit zelf doen, maar je bent altijd 100% eigenaar van de domeinnaam. Bij de maandelijkse pakketten ben je na 2 jaar ook eigenaar over de website code en het design. (eerder eigenaar worden is tegen een meerprijs mogelijk)

  Je website moet goed leesbaar zijn voor Google

  Als potentiële klanten zoeken naar je naam wil je uiteraard bovenaan in Google verschijnen. Voordat Google jouw website kan weergeven moet de zoekmachine je website eerst kunnen lezen. Als SEO Expert zorgt TweakTheWeb er uiteraard voor dat Google je site snel en juist kan lezen. Onze websites worden altijd gebouwd met zoekmachineoptimalisatie in het achterhoofd, zodat je zonder hoge opstart kosten kunt beginnen met SEO!

  Bestaande website overzetten, wees extra voorzichtig!

  Als je al een bestaande website hebt en deze opnieuw wilt laten bouwen kan er veel fout gaan. Er zijn letterlijk bedrijven bijna al hun posities in Google en daarmee klandizie verloren na een website herontwerp. Als je een bestaande website hebt waarbij SEO belangrijk is, geef dit dan duidelijk aan. Dan zorgen we dat een SEO expert van TweakTheWeb het hele proces monitort, zodat u geen posities verliest in Google.

  Wordpress website kosten?

  Dit is uiteraard geheel afhankelijk van uw wensen. Vraag een offerte op en je ontvangt na een korte kennismaking binnen 24 uur een scherpe offerte!

  Wat kost het onderhoud aan je wordpress website?

  Normaal betaal je 350 euro per jaar voor een onderhoudscontract. Als je een TweakTheWeb website hebt betaal je maar 20 euro per maand (240 euro) voor onderhoud. Doordat we de website zelf hebben gebouwd kunnen we je snel voorzien van goede oplossingen. Ook is er geen onnodige communicatie tussen websitebouwer, hosting en WordPress onderhoudspartij. Alles wordt onder 1 dak efficiënt en snel afgehandeld!

   

  Binnen 3 weken online

  Neem contact op