Web scraping

Data scrapen van websites en publieke bronnen
Of bel naar 0640681703

Voorbeelden, mogelijkheden web scraping...

api funda web scraping

Funda scraping

Realtime nieuwe huizen scrapen van funda en tonen op je website of middels een api koppelen aan je interne tools.
Bekijk portfolio

Google scrapen

Google heeft veel nuttige data beschikbaar. Denk aan Google Search, Google Earth, Streetview en Youtube. Wij helpen je deze data verzamelen en formateren op een kosten effectieve manier.
bovenaan in Google
Goedkope website laten bouwen

Bespaar geld op api's

Data scraping is vrijwel altijd goedkoper dan data aanschaffen of het huren van een API. Vaak is de kwaliteit van de data ook beter en uitgebreider dan in api-vorm beschikbare data.

Data op maat laten scrapen?

NEEM Contact op
Dan Knijf review webdesign en seo

Dan Knijf

"Lorenzo is ons al bijna een jaar behulpzaam met onze Wordpress websites en maatwerkoplossingen op dit gebied. Ook heeft hij een ruime kennis van seo wat samen met deze Wordpress kennis een erg praktische combinatie is.

Naast uitvoering geeft hij advies en denkt mee. Prettig in de samenwerking, komt afspraken na en voert werkzaamheden nauwkeurig uit. Ik zie dan ook uit naar een verdere samenwerking."
Wordpress specialist aanbeveling

Joris Dijkema

"Lorenzo is een jongen met veel (technische) kennis en passie die mij goed heeft geholpen met verschillende zaken rondom de website/marketing. Bij overgang van Joomla naar een andere website kreeg ik van de ontwikkelaar te horen dat 700 reacties op mijn blog niet konden worden 'meegenomen' naar de nieuwe website. Lorenzo regelde het wel. Nogmaals bedankt!"
Wouter Bijeman website laten maken ervaring

Wouter Bijeman

"Snel, goede service, altijd bereikbaar en een mooi resultaat"

Contact opnemen:

[gravityform id="2" title="false" description="false"]